Nay Ruby bliver blogger

Velkommen til min blog!

Jeg er simpelthen så glad for, at du læser med. Her er lidt om mig og bloggen:

Nay Ruby er mit kunsteralias. Et navn jeg opfandt, fordi jeg havde lyst til at hedde noget andet som artist end mit borgerlige navn Nanna Bottos . Det betyder ikke noget specielt, jeg synes bare, det lød sejt. Så ligesom så mange andre kunstnere har jeg et kunstnernavn. Intet nyt under solen der. Bortset fra de fleste andre kunstnere ikke har en personlig blog ligesom denne.

Men hvorfor har du lavet en blog?

Det er der flere årsager til:

1. fordi jeg lige nu er på et eksternt semester på RMC som kræver at jeg har et entrepenørskabsfagligt projekt som jeg kan præsentere til min eksamen i januar 2020. Denne blog og hele mit social media-liv som kunstner udgør dette projekt.

2. fordi jeg har mange tanker jeg har lyst til at dele. Både som menneske og kunstner og ved at have en blog kan jeg fuldstændig selv bestemme hvad jeg har lyst til at invitere mine fans og følgere ind til.

3. fordi det er mit eget lille opgør med det meget resultatprægede samfund vi lever i. Især i musikkulturen ser jeg lige nu en tendens til at artister udgiver musik som et form for overraskelsesmoment hvor ingen anede at der var musik på vej. Og det er der intet galt med. Jeg kan rigtig godt lide, at man som kunstner helliger den kunstneriske proces ved at lave musikken i stilhed uden indblanding fra udefrakommende forstyrrende elementer. Jeg har bare selv lyst til at gøre det modsatte. Lave min egen digitale “carpe diem”-agtige logbogsdokumentar lavet af mig selv, om mig selv, så tæt min egen nutid som muligt. Som en ægte millenial går jeg fuldstændig “mig” på min proces som sangskriver, musiker og artist.

Så med de ord håber jeg, du har lyst til at følge med i mit navlepillende univers.

xxx Nay Ruby

 

 

(Visited 456 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *