Min første uge som blogger

Forventningens glæde – og frygt

Kender I det der med, at der er noget man skal; noget man går og bygger op til i hovedet og som man ved skal ske og samtidig med man glæder sig, så frygter man også lidt, hvordan det skal gå? Sådan havde jeg det rigtig meget med bloggen her. Og i det hele taget det her eksterne semester, jeg har lige nu på RMC. Jeg har en idé om, at jeg ikke er særlig god til at motivere mig selv. Men alligevel laver jeg alle mulige ting. Jeg tror sommetider det billede, man har af sig selv kan være ret forskruet i forhold til hvordan andre ser en. Oplever fx tit folk siger “Ej, du har da bare gang i vildt mange ting” eller “Du må virkelig have travlt med alt det du laver”. Og så tænker jeg tit “Øøh, hvad? Det har jeg da slet ikke..?”

Jeg tror måske, det er fordi jeg arbejder anderledes end hvis jeg havde et 8-16 job. Fordi mine arbejdstider er så tilfældige, så får jeg måske en idé om, at jeg ikke laver så meget, som jeg egentlig gør. Jeg skriver fx meget om aftenen, hvor jeg ofte er inspireret. Og mit arbejde sker tit i nogle random energi-spikes. Så måske er det ikke fordi, jeg er dårlig til at motivere mig selv – jeg arbejder bare på en lidt ustruktureret måde.

En virkelig dejlig start

Så det jeg egentlig ville sige: Forventningens glæde og frygt er blevet forløst i en virkelig god første uge af semesteret og af bloggens lancering! Jeg har følt mig helt vildt inspireret i den sidste uge. Har siddet ved klaveret nærmest hver eneste dag og har skrevet to halve sange og en masse idéer 0g skitser.

Det føles helt vildt godt! Jeg havde også en session med Jasmin Gabay om tirsdagen hvor vi skrev til hendes projekt. (Det er hende den mega cool, som var med helt til finalen i Bagedysten sidste år og som også var med i dette års Melodi Grand Prix. Hun har også en blog og mega dejlig at følge.

Og så skete der noget torsdag, som jeg først må afsløre i morgen…!

Så der må du lige holde øje med min instagram. Jeg skriver selvfølgelig også om det i mit næste indlæg her.

Status alt i alt på første uge som blogger/sangskriver/studerende på et eksternt semester er altså virkelig god. Det føles virkelig dejligt, at det har været en så god første uge. Så kan jeg altid kigge tilbage på dette indlæg, hvis der er nogle uger som ikke er helt så fede.

Tak fordi du læser med! Hvis der er noget, du synes kunne være spændende at høre om ifht mit arbejde som sanger og sangskriver, så smid en kommentar herunder eller send mig en besked på instagram eller facebook.

xxx Nay Ruby

(Visited 227 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *