Fra imposter-syndrom til søsterfest

En uge og op ned

Den sidste uge har været en af dem som jeg har frygtet, men som jeg også vidste ville komme. En uge hvor alting ikke bare kører på skinner. Hvor jeg får angst, bliver ked af det og føler imposter syndromet rigtig meget. Heldigvis var det ikke hele ugen jeg havde det sådan. Men fra onsdag aften og hele torsdag havde jeg en følelse af utilstrækkelighed indeni og en dyb følelse af at være fuldstændig nyttesløs og ligegyldig for verden. Mandag og tirsdag havde jeg bare arbejdet, svaret på mails, planlagt møder/sessions og skrevet. Onsdag havde jeg et lille fotojob og et møde med Nanna fra mit band om eftermiddagen. Og så onsdag aften kunne jeg bare mærke angsten og imposter-syndromet krible under huden. (Impostor-syndromet er en slags professionelt mindreværdskompleks som viser sig som angsten for at blive afsløret i ikke at være god nok)

Imposter-syndromet tager over

Jeg tog spejl-selfiet herunder om torsdagen hvor jeg var nede med Ida Red og vælge tøj som vi havde fået sponsoreret af Hunkøn til vores koncert til Hej Søster i Vega om lørdagen. Der havde jeg det så dårligt indeni. Og det første jeg gjorde, da jeg kom hjem var at stå og hulke ind i væggen og føle mig fuldstændig uduelig. Jeg ved ikke helt hvorfor, jeg havde det sådan. Der var ikke rigtig nogen grund, tror jeg.

Nogle gange kan det være svært for mig at mærke i momentet hvad det egentlig er, jeg er ked af. Så går der lidt tid og så kan jeg måske se, hvad det egentlig var som trykkede. Og nogle gange står det bare som en rigtig glem humørsvingning nedad, som jeg har svært ved at definere. De må også gerne være der – de er der heldigvis ikke så tit.

 

Hej Søster

Fredag havde jeg en øver med Ida Red til vores koncert om lørdagen hvor vi skulle spille til Hej Søster FEST i Vega sammen med Iris Gold, Nelson Can, Marie Key & Soleima. Hej Søster er et fællesskab som Fallulah har skabt for at løfte, fejre og støtte kvinder i musik.

Hej Søster Festen i VEGA var den allerførste endags-festival afholdt i det regi og det var en helt fantastisk aften. Jeg har aldrig følt så ren og ægte en kærlighed fra publikum og det føltes virkelig som at blive båret af tusinde hænder, da vi stod på scenen. Jeg glæder mig til at se hvordan Hej Søster udvikler sig herfra og glæder mig virkelig til Hej Søster 2020.

Se reportagen fra koncerten her hvor Ida Red også får nogle virkelig flotte ord med på vejen.

 

Signet som sangskriver

Jeg lovede også at skrive om min signing hos GL Music som faktisk snart er halvanden uge siden. Som artist er jeg signet med Ida Red på Warner Music, men på GL er jeg nu signet som sangskriver. Dvs de får nogle procenter af mine KODA-indtægter (indtægter man får når det musik man har været med til at skabe bliver fremført offentligt) til gengæld sørger de for at pitche mine sange til sync i fx. reklamer, tv-serier og film og de sørger for at sætte sessions op med mig og relevante producere og artister med henblik på pitch til andre artister.

Det er sådan i popverdenen især at man som artist ofte har en eller flere sangskrivere og producere inde over ens sange – vi har i Ida Red fx en producer som hjælper med at producere sangene og et par af vores sange har vi også skrevet i samarbejde med et par sangskrivere fra Stockholm. Det er meget normalt og jeg kommer med hjælp fra GL til at være med på en masse skrive-camps og sessions med andre artister. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad det samarbejde kommer til at give.

Næste uge profeti

Jeg har en del sessions næste uge (det kalder man det, når man mødes med en eller flere producere/sangskrivere og evt artist og skal skabe musik sammen) og det glæder jeg mig virkelig til. Det plejer at holde angst og imposter syndrom på lang afstand. ♥

Tak fordi du læser med. Det gør mig rigtig glad.

xxx Nay Ruby

(Visited 238 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg synes du er sej og smuk pog dygtig og alt mulig andet som simpelthen er for lyserødt – 😛
  Jeg vil bare lige dele med dig at blogs virkelig ikke er noget jeg ellers dyrker… Af utrolig mange grunde.
  grunde til at jeg læser din;
  – Den er kort og præcis
  – Den er ærlig, men uden at svælges i eget ynk
  – Den er vedkommende, også for musikere, som ikke behøver læse det i parentes.
  – Den handler om et spændende liv, men det virker ikke som om du prøver at gøre det mere spændende end det er hvilket er et frygteligt blogger syndrom. Det stritter på mig!
  Nå, du fangede vist pointen mellem alt brokket! Tak for dig og din blog!

  Vix

  • Ej, VIX for hevle hvor er jeg glad for din kommentar! <3 Det gør mig altså viiirkelig glad at du følger med! Og alle de grunde remser op er netop nogle overvejelser jeg har gjort med med at starte bloggen så hvor er det dejligt at høre at den også bliver modtaget sådan hos dig <3 gør mig fandme glad altså. TAK!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *