Los Angeles

Los Angeles

Om en uge er jeg i L.A. (igen!). Så jeg tænkte det var oplagt at bruge dette indlæg på at fortælle lidt om mine tidligere rejser til byen og hvorfor jeg skal afsted igen nu.

Mine rejser til Californien

Første gang jeg var i L.A. var i foråret 2017 hvor jeg var afsted sammenlagt ca. en måned i hhv L.A., Arizona & New York. Jeg var afsted for at skrive musik, jamme og spille til et stort event i Arizona.

På mange måder en virkelig vild tur hvor jeg spillede med nogle helt fabelagtige musikere (Wayne Lindsey, Andrew Gouché, Gordon Campbell & Donald Hayes). Det var min første gang i L.A. og det i sig selv var ret overvældende. Og så var jeg afsted med en mand, som jeg var ulykkelig forelsket i. Så det var ret svært for mig at være tilstede og nyde at være der. Og det er faktisk også ret svært for mig, at huske hvad der skete, andet end jeg var ked af det.

Så moving right along til 2. gang jeg var der ca. et halvt år efter med mit band Ida Red. Vi tog afsted fordi jeg lige havde været der og gerne ville tilbage sammen med dem. Imens vi var der skrev vi vores 2. single Wildflower som blev en af de mest spillede sange på DR P4 i sommeren 2018! Og besøgte desuden Wayne Lindsey som viste os en masse klips fra Whitney-turnéen i 90’erne og fortalte så ærligt og sårbart at tårene strømmede ned af hans kinder. Det var en vild oplevelse.

3. gang var på DPA’s netværkstur hvor jeg var afsted med fire andre sangskrivere/producere. Her var jeg bl.a på en camp hvor vi skrev sange med henblik på placering i tv/film/reklamer. Jeg indspillede bl.a. i Katy Perry’s studie og havde en session med Sia’s vokalproducer. Det er noget af det vildeste, ved at være i L.A. synes jeg: at man aldrig ved hvem man møder eller lige havner i session med.

 

 

Næste gang i L.A.

Grunden til at jeg tager til L.A. igen om en uge, er fordi det står som en del af min studiehandlingsplan dette semester på RMC. En studiehandlingsplan jeg selv har skrevet som led i mit EIM (External Integrated Module). Som kort fortalt er et semester hvor alle kandidatstuderende på 3. år skriver sin egen både kunstneriske og entrepenørskabsfaglige studiehandlingplan. Og deri har jeg skrevet, at jeg vil skrive musik til mig selv, til mit band og arbejde på mit virke som sangskriver for andre. Det er min (meget forsimplede) kunstneriske del og min entrepenørskabsfaglige del er faktisk denne blog og helet mit SoMe-virke.

Derudover får vi en pose penge fra konservatoriet til at tage nogle timer hos en eller flere lærere vi selv kontakter. En af dem jeg skal undervises af bor i L.A. og hedder Honey Larochelle. Så der har I den egentlige grund til at jeg skal afsted. Jeg er derovre i 14 og har også fået hjælp fra mit publishingselskab med at sætte sessions op osv.

Hvis nu du sidder derude og kender nogle fede mennesker i L.A. så skriv endelig til mig! Vil altid gerne have gode tips og flere kontakter.

Det blev et lidt kort indlæg i dag – jeg gider ikke rigtig i dag. Men en blogger gotta blog. :p Jeg har også lavet ret lange indlæg indtil videre, hvis jeg selv skal sige det.

Tak fordi du læser med, og don’t leave me på baggrund af det her lidt uoplagte indlæg :’D <3

Vi skrives ved i L.A.

xxx Nay Ruby

 

(Visited 164 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *